Followers

Thursday, 29 March 2012

Felt craft Frogg

                                          
                                                        keychain frogg
                                                
                                                                  nie posisi belakang...bahagian belakang kosong kalau nak tulis name pon bolih..:))
                                                     kesian tak sempat nk buat pasangan frogg nie....

Salam,

Semalam free sempat buat keychain frogg color oren...hihi
Ade ker frogg color oren? rasenye ade..:))
Masalah kain felt habis...kelengkapan tak cukup..
Hujung bulan nie order barang craft ....tak sabar tunggu sampai.
Bukan ape  dah jadi macam ketagih ..kihkih ( ketagih benda yang elok takpee)
bila time busy tak ingat nk buat...
tapi bila time free jer...tu lah dia lahir seekor katak yang cumel..(tanpa badan)
nie idea saya sendiri ....
ade yang buat katak sekali dengan badan....mata dia cam terjojol terkeluar...D)))
yang saya buat hanya kepala sahaja....
buat mase nie saya tak ambil order atau jual hasil air tangan saya...
insyaALLAH...DALAM mase terdekat nie akan buat.


p/s Jumpa lagi di felt craft yang lain...:)))

11 comments:

  1. wah ini ke hasil tangan sendiri tu dear :) menarik !! cumil hhihi

    ReplyDelete
  2. salam Arina...

    yer saya...
    lagi menarik kalau frogg tu ade pasangan nye kan..
    bukan cumil lagi Arina....bertambah-tambah berdumil :))

    tq singgah dan komen.

    ReplyDelete
  3. Pandainya awak buat... cutelah...

    ReplyDelete
  4. salam suhaili..

    trima kasehhh5!!!
    tq sudi singgah dn komen.

    ReplyDelete
  5. salam Norgadis.

    woww tetamu dari jauh sudi singgah...
    tak ler pandai sangat Nor....maseh belajar lagi kena lembutkan jari jemari nie agar lebih kreatif..
    nantikan felt craft yang lain yer Nor..:))
    tq follow me dan komen..

    ReplyDelete
  6. salam Mama Ema..

    terima kseh MamaEma...
    nanti saya buka untuk sale bleh lah order..
    akan update dalam mase terdekat felt craft yang lain...biar Mama rambang mate nengoknyerrr..:))

    tq..komen.

    ReplyDelete
  7. wahh..!! buat sendiri ye.??
    comel,cantik.. :)

    ReplyDelete
  8. jual tak ni?boleh buat duit ni....adik saya pun suka buat craft camni.

    ReplyDelete