Followers

Thursday, 12 April 2012

Keychain gitar dan Bear

                           
                                                      percik kain felt jangan dibuang.
                                   
                         
                                      ade kegunaanyer...bolih buat dua huruf abjad
                                 
                         
                                      sepasang bear yang belom siap dijahit..
                                        harga seekor bear rm3.00 jer

ni diantara huruf-huruf abjad yang dihasilkan dari perca kain felt..


ahakk...kenal tak nie gambo ape?? keychain gitar siap digunting tunggu mase untuk dijahit.
harga sebuah gitar rm 4.00 jer ( klw nak tambah name kat belakang lain harga laa..:)) 
 nie...cam biasa lah bahgian belakang kena tunjuk jugak hihi ( kosong kalau nak letak hujuf abjad atau pun nama pun bleh..:))


Salam mesra..

Ape khabar rakan -rakan blogger semua?
suka dimaklomkan item diatas...jika ade yang berkenan bolih lah order..:)
keterangan lanjut camne nak order bolih email seperti yang tertera di sebelah kanan nie okk >>>>
semalam  Mc seharian tak bangun demam berserta cirit birit lah pulakk...
hari nie cam ok sikit alhamdulilah...kalau x.. 3-4 kali nak pi mengadap muka En Toi....kalau enchem ( cam Aaron Aziz ) takpe ler jugakk ..kihkih.

p/s siapa cepat dia yang punyer..

5 comments:

  1. terima kasih kerana sudi follow blog saya ..

    ReplyDelete
  2. salam Al-lavender.

    sama-sama ...
    al- laverder udah follow blog kejora lom?...D))
    datang lg yer..tq

    ReplyDelete
  3. salam elyana mirsada

    comel ker? mekasehh dik.
    berkenan meh ler order...item diatas belum berpunya maseh single ...hihi

    ReplyDelete
  4. creatif... good2...i follow u

    ReplyDelete