Followers

Saturday, 5 May 2012

Keychain cup cake Yummyy dan keychain Burung Hantu

 
                                                    Keychain cup cake...rm4.

                   
                                                  Lagi keychain love.
   

                                                  Bahagian belakang color hijau.
     
                                                               
                                                                 
                                                Nie diaa..keychain paling digemari dan syokk menjahitnyer..

harga burung hantu rm5 
                                                           Color purple dan hitam pink
                                           
Lihatlahhh...dah siap jahit


2 ekor lagi color biru n purple.


                                         Beg make up saya dah ade penjaga nyer...sekor burung hantu purple..
 
Hp/ strap dah sampai..free button Love Pink..


                                           udah dimasukkan ditempat bersemayam nye...bergaul mesra lah dlm tu yerr..:)))


Salam mesra..
Ketika mengupdate entry nie..
Badan tak berapa nak sihat...tak tentu rase,tekak sakit.
Tekak sakit takpe..still bleh pegang jarum dan benang..:))
Biasalah...dah dinamakan wanita..
Tak dapat dipisahkan  dengan jarum dan benang..
Dah menjadi sahabat sejati saya...tatkala kebosanan..
Dengan ini...suke dimaklomkan bertambah lagi item jika ade
yang berminat nk order/tempah.
Keychain Burung Hantu
Keychain cup cake.
Cup cake tu saya sempat siapkan satu jer..
Agak rumit jugakk...dan lagi tak berape ade roh nak buat cup cake ..kihkih
tu yang buat satu je..ermm
Tapi .....
Kalau ade yang berminat nak tempah...insyaALLAH..saya bleh buatkan..:))
Paling seronok jahit burung hantu...
Harga berpatutan..sebab saya tambah aksesori bell ..
ok...

p/s Jumpa di entry akan datang Hp/strap Star... dan  Domo Kun ..suke Domo?
ker suker kejora?? ...D)))

25 comments:

  1. saya juga adalah seorang pengumpul keychain .. buat masa ni lemari dah penuh. kalau tak caya tengok gambar kat link ini ..

    http://al-lavendari.blogspot.com/2010/11/daku-suka-mengumpul.html

    ReplyDelete
  2. assalam kejora..thanks.. :)
    ehem cantiknya key chain yg kejora hasilkan..cantik comil & unik..pandai kejora membuatnya..memang tgn yg ada seni..

    ReplyDelete
  3. hai...salam kenal... sis follow blog comel kiut miut ni yer... ^__^

    ReplyDelete
  4. comel la collection kejora ;-).....

    ReplyDelete
  5. salam kenal...kreatifnye tuan blog ni bercraft..:)

    ReplyDelete
  6. comell2nya...jmput follow kmbali :)

    ReplyDelete
  7. salam kenal, anda sgt kreatif

    ReplyDelete
  8. cantiknya keychain burung antu tu..kiut

    ReplyDelete
  9. salam kenal
    sy folower anda yg ke 222...
    singgah selalau

    ReplyDelete
  10. cantik2 dikk
    take care yee
    makan ubat .. ;)

    ReplyDelete
  11. ahha no kalau gantung kat beg penuh la bergayut.haha

    ReplyDelete
  12. sangat menarik....boleh dikomersialkan lagi nie
    artikel menarik : http://mediasiber.blogspot.com/2012/09/marah-pada-blogger-plagiatcopy.html

    ReplyDelete
  13. comel keychain cup cake n brung antu..

    ReplyDelete
  14. cantiknyaaa.. untung2 leh beli bila jumpa berkenan. heheh jemput singgah..:)

    http://susuraya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. cantik & comel! nice job :)
    jemput singgah tgk aktiviti sy plak k :D
    http://tqaspieces.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. Thanks coz follow saya... Saya dah bertahun follow sini..

    ReplyDelete
  17. subhanallah cantik sekali keychain nya

    ReplyDelete
  18. haii...jom join contest...hadiah sgt sweet untuk parent anda!!!

    http://syierahalf.blogspot.com/2012/11/contest-i-love-my-parent.html

    ReplyDelete
  19. wah comelnya keychain burung hantu tu..^_^

    ReplyDelete
  20. Comel lah cantik buat kenangan ni.. Singgah mlm hari setelah penat update new entry untuk esok tgk entry kawn2 yg menarik lak and follow

    ReplyDelete
  21. salam persahabatan...gabung dunk d blog saya...join this site http://jagadkawula.blogspot.com/

    ReplyDelete